Ο George Clooney και το πάρτι που θα διοργανώσει στο σπίτι του για την Hilary Clinton

Ο George Clooney και το πάρτι που θα διοργανώσει στο σπίτι του για την Hilary Clinton

Ο George Clooney είναι γνωστός για τις πολιτικές του θέσεις. Όπως είναι γνωστό και το ότι θα πει την άποψή του, ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Ο George υποστηρίζει την Hilary Clinton και επιτίθεται στον αντίπαλό της, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά του. Είναι τόση η απαξίωση του για εκείνον.

Ο ηθοποιός έστειλε ανοιχτή επιστολή στους υποστηρικτές της Hilary Clinton, στην οποία αναφέρει:

« Αν ακούσετε τις δυνατές φωνές, θα νομίζετε ότι είμαστε ένα κράτος που μισεί τους Μεξικανούς, τους Μουσουλμάνους, και ότι αν κάνουμε εγκλήματα πολέμου θα γίνουμε ένα σπουδαίο έθνος για ακόμη μια φορά. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο πράγμα που θα εμποδίσει την Αμερική να γίνει σπουδαία είναι να ενθαρρύνετε αυτές τις φωνές».

Ο George Clooney δεν χρησιμοποιεί καν το όνομά του Donald Trump αλλά «πάτησε» πάνω στο σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας που είναι «Make America Great Again» για να τον «καρφώσει».

Ο George προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω. Ανακοίνωσε ότι μερικοί……τυχεροί υποστηρικτές θα είναι καλεσμένοι στο event που θα διοργανώσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 16 Απριλίου.

Αλλά η είσοδος δεν θα είναι δωρεάν! Οι τυχεροί θα πρέπει να πληρώσουν από 33.400 δολάρια έκαστος , ώστε να ενισχυθεί η καμπάνια της Hilary Clinton.