Ο George Clooney και η Amal Alamuddin είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο | Ο ηθοποιός ανησυχεί για τα παιδιά τους

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο | Ο ηθοποιός ανησυχεί για τα παιδιά τους

Τον τελευταίο χρόνο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον George Clooney και την Amal Alamuddin να περνούν κρίση στο γάμο τους και να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, όλο και πληθαίνουν.

Από την πλευρά του το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει καμία θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πέρυσι, το National Enquirer ανέφερε ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε έναν πολύ έντονο καυγά με την σύζυγό του, που αποτέλεσμα είχε να πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι. Ανώνυμη πηγή είπε στο tabloid ότι το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο του οποίου η αξία ανέρχεται τουλάχιστον σε 500 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα, αιτία για όλη αυτή την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

«Ο George είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο George Clooney έμενε συνεχώς στη βίλα τους με τα παιδιά, όσο η Amal ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα του περιοδικού ισχυρίστηκε πως οι μήνες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολοι για το ζευγάρι και ο Clooney δεν μπορεί να δώσει άλλη ευκαιρία στην Amal, αφού προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια των παιδιών τους.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Amal μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο George δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Amal δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό», είπε η πηγή.