Ο George Clooney εγραψε προσευχή για τις ΗΠΑ

Ο George Clooney εγραψε προσευχή για τις ΗΠΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνει μία απρόβλεπτη κίνηση στην οποία προέβη ο George Clooney την ώρα που οι ΗΠΑ κλυδωνίζονται από πολιτικές και κοινωνικές εντάσεις, δείχνοντας, για ακόμα μία φορά, ότι είναι ενεργός πολίτης.

Ο ηθοποιός έγραψε για την χώρα του μία… προσευχή, η οποία δημοσιεύτηκε πρώτα στην ιστοσελίδα Τhe Daily Beast.

Αφορμή για την κίνηση του ηθοποιού στάθηκε το κίνημα αντίδρασης στο NFL, το πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, η οποία αποφάσισε οι παίκτες να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, σε μία μορφή διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Προσεύχομαι για τη χώρα μου. Προσεύχομαι ότι μπορούμε να βρούμε περισσότερα, τα οποία μας ενώνουν απ΄ όσα μας χωρίζουν. Προσεύχομαι ότι οι ηγέτες του έθνους μας θέλουν να κάνουν το ίδιο. Προσεύχομαι ότι μικρά παιδιά, όπως ο Ταμίρ Ράις μπορούν να αισθάνονται ασφαλή στη δική τους γειτονιά. Προσεύχομαι για όλα τα παιδιά μας. Προσεύχομαι για την αστυνομία μας και τους διασώστες μας. Προσεύχομαι για τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων. Προσεύχομαι ότι η διαφωνία θα προστατεύεται πάντα σε αυτή τη μεγάλη χώρα. Προσεύχομαι για μια πιο τέλεια ένωση. Και όταν προσεύχομαι, γονατίζω».