Ο George Clooney βγάζει στο «σφυρί» την αγαπημένη του Harley Davidson

Ο George Clooney βγάζει στο «σφυρί» την αγαπημένη του Harley Davidson

Έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα υπάρχοντά του είναι George Clooney, όμως για καλό σκοπό.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός δωρίζει μια από τις μηχανές του Harley-Davidson στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Clooney και ο φίλος του, δημοσιογράφος του CNN και καρτουνίστας, Jake Tapper οργανώνουν εδώ και ένα μήνα τη δημοπρασία για την πώληση της μηχανής.

Η δημοπρασία διεξάγεται online με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολ. Ο νικητής θα παραλάβει τη Harley από το Los Angeles, όπου ο George Clooney θα την υπογράψει.

Η μηχανή είναι Harley-Davidson 2017 FLHTK Ultra Limited Series και στην περιγραφή της στο ebay γίνεται αναφορά στο ατύχημα με σκούτερ που είχε ο Clooney στην Ιταλία. “Από τότε που ο George Clooney είχε ατύχημα, η σύζυγός του Amal του είπε να μείνει μακριά από τους δύο τροχούς για πάντα” σημειώνεται. “Ο George αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια. Είναι δική σας, αν νικήσετε στην υποβολή προσφορών. Είστε υπεύθυνοι για την παραλαβή από το Λος Άντζελες” αναφέρεται.

Η δημοπρασία για την οργάνωση Homes for Our Troops, διεξάγεται έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η μηχανή του Clooney είναι ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που πωλούνται στη δημοπρασία, στην οποία συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν επίσης ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από μέλη των Beastie Boys και sneakers υπογεγραμμένα από την παρουσιάστρια Ellen DeGeneres.

Υπάρχουν επίσης αρκετές εμπειρίες με διάσημους από τις οποίες θα συγκεντρωθούν χρήματα, όπως η παρακολούθηση αγώνα των New York Knicks μαζί με τον ηθοποιό Ben Stiller, μεσημεριανό γεύμα για δύο με τον Jake Tapper και τον Paul Rudd στο Manhattan και την ευκαιρία να εμφανιστεί το όνομα του πλειοδότη στο επόμενο μυθιστόρημα του best-selling συγγραφέα, Harlan Coben.