Ο George Clooney αφήνει την υποκριτική

Ο George Clooney αφήνει την υποκριτική

Ο George Clooney αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό αφήνοντας την υποκριτική για να αφιερωθεί στην σκηνοθεσία καθώς δεν θέλει πια να είναι μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές.

«Κοιτάξτε, έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρετε είμαι πλέον 56» δήλωσε ο ηθοποιός στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times». «Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κορίτσι πια… Δεν πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος. Αλλά, κοιτάξτε, αν κάποιος μου έδινε έναν ρόλο σαν του Πολ Νιούμαν στην “Ετυμηγορία”, θα τον άρπαζα. Όμως, δεν υπάρχουν πια πολλοί ρόλοι σαν αυτόν» σημείωσε.

«Έπαιζα για να πληρώνω το νοίκι μου, αλλά πλέον πούλησα την εταιρία παραγωγής τεκίλα για 860.000.000 ευρώ. Δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα» συνέχισε ο Clooney υπογραμμίζοντας ότι έχει πλέον τα χρήματα για να κάνει τις ταινίες που θέλει αυτός.

Ο ηθοποιος έβγαλε 43.000 ευρώ από την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Suburbicon», πάνω στο οποίο εργάστηκε για δύο χρόνια. Αυτό όμως δεν τον ενόχλησε καθόλου γιατί ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.