Ο Felipe Colombo αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη φιλία του με τη Luisana Lopilato

Ο Felipe Colombo αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη φιλία του με τη Luisana Lopilato

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά οι οπαδοί του Rebelde Way δεν ξεχνούν το ρομαντισμό που έζησαν οι Luisana Lopilato και Felipe Colombo, οι οποίοι ήταν επίσης ζευγάρι στη φαντασία που δημιούργησε ο Cris Morena. Αν και ο καθένας έχει την οικογένειά του, θα είναι πάντα ενωμένοι με τον δεσμό της «πρώτης αγάπης».

Σε ένα σημείωμα με τον Pronto, ο ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο του στο Chiquititas το 1999, υπενθύμισε τη γοητεία και εξέπληξε όλους με απροσδόκητες λεπτομέρειες.

«Το πρώτο ενάμιση έτος του Rebelde Way ήμασταν μαζί. Εκείνη την εποχή, δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε για το ρομαντισμό. Βγήκε κάπου και έπρεπε να ξεπλυθεί, αλλά όταν βγήκε η είδηση, δεν χρονολογούσαμε πλέον. Δεν μιλήσαμε για αυτό και είχαμε ορισμένους κώδικες εργασίας και διατήρηση της οικείας μας ζωής. Γνωρίζαμε ότι εργαζόμασταν με περιεχόμενο για ένα εφηβικό ή προ-εφηβικό κοινό και εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τόσο μεγάλη πείνα για να γνωρίζουμε την προσωπική και οικεία ζωή των ηθοποιών», είπε.

Ο Φελίπε αναγνώρισε ότι σε αντίθεση με τον Benjamín Rojas και την Camila Bordonaba, δεν έχει πλέον τόσο μεγάλη επαφή μαζί της. Ωστόσο, κάθε τόσο συχνά διασχίζουν ένα μήνυμα και ήταν πολύ παρών όταν ο μεγαλύτερος από τα παιδιά του με τον Michael Bublé διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η Cecilia Coronado, η σύζυγός του, συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Darío Lopilato, γεγονός που τον ανάγκασε να το διασχίσει και να ξαναζήσει όμορφες στιγμές που συνέβησαν σχεδόν δύο δεκαετίες πριν.

«Ήταν λίγο καιρό από τότε που τον συνάντησα και ήταν καταπληκτικός. Ήταν μια οικογένεια που με δέχτηκε πολύ καλά στη ζωή του και ακόμη περισσότερο εκείνη τη στιγμή, όπου άρχισα να σκέφτομαι να μένω μόνος εδώ στην Αργεντινή», κατέληξε νοσταλγικά.

Πηγή: Tn Show