Ο Easy 97,2, o Σταθμός των Χριστουγέννων ξανά στο Golden Hall!

Ο Easy 97,2, o Σταθμός των Χριστουγέννων ξανά στο Golden Hall!

Ο Easy 97,2, o Σταθμός των Χριστουγέννων,
για τρίτη συνεχή χρονιά στο Golden Hall!

Από αύριο, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και για όλη τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, o Easy 97,2 θα εκπέμπει καθημερινά και ζωντανά μέσα από το δικό του ραδιοφωνικό στούντιο στο Golden Hall!

Βασισμένο στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικιών» ντύνεται φέτος το ραδιοφωνικό στούντιο του Easy 97,2 στο ισόγειο του Golden Hall! Οι παραγωγοί του Easy 97,2, Κατερίνα Ζαρίφη, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Μικαέλα Θεοφίλου, Ζωή Κρονάκη, Κωστής Λυμπερόπουλος, Πολυρίνα Στάικου και Δέσποινα Κρητικού, θα  σας υποδέχονται και θα κάνουν εκπομπή από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ, όπως επίσης και τα Σάββατα, από τις 10:00 έως τις 18:00, αλλά και τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά!

Αύριο, σας περιμένουμε όλους για να ανάψουμε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Golden Hall και να το πλημμυρίσουμε με μουσική από τον μοναδικό σταθμό των Χριστουγέννων!

Ο Εasy 97.2 στηρίζει την ανθρωπιστική δράση του ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», με στόχο να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Γιατί αν αύριο, 24 Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς προσφέρει 1 ευρώ,  το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους»,  θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, ώστε να χειρουργήσει 2 παιδάκια με καρδιοπάθεια! 

Easy 97,2 – ο σταθμός των Χριστουγέννων στο Golden Hall  – και φέτος!
www.easy972.gr