Ο Easy 97.2 γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας του

Ο Easy 97.2 γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας του

ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ EASY 97,2 … ο σταθμός της ζωής σου!

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου ήταν γεμάτο Easy  μουσική!

Ο Easy 97.2 γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας του με ένα ξεχωριστό, απογευματινό πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας με ακροατές, φίλους και συνεργάτες!

Το πάρτυ ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα με μουσικές επιλογές από τον παραγωγό του σταθμού Κωστή Λυμπερόπουλο και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Μαυρογένης.

Οι παραγωγός του σταθμού Ανδρέας Μαυρογένης, Μικαέλα Θεοφίλου, Ζωή Κρονάκη, ο Δ/ντής Προγράμματος Αλέξης Καρακατσάνης,οι παραγωγοί Δέσποινα Κρητικού,Κωστής Λυμπερόπουλος, Κατερίνα Ζαρίφη, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, η δημοσιογράφος Φρόσω Κυριάκου και η ομάδα marketing του σταθμού, Δόμνικα Σκρέτα, Άρτεμις Καρατζά, Αγάπη Κανταρτζή και Δήμητρα Μεράντζα

Οι καλεσμένοι ξεσηκώθηκαν με την live μουσική από την αγαπημένη μπάντα 48 Ώρες. 2 ώρες γεμάτες με τραγούδια που όλοι λατρεύετε από τον αγαπημένο σας σταθμό!

Ήταν ένα πάρτυ που παρευρέθηκαν όλοι οι παραγωγοί και εργαζόμενοι του σταθμού, παλιοί συνεργάτες και ακροατές του σταθμού όπου χορέψανε στους Easy ρυθμούς του σταθμού!

O Mιχάλης Παπανικολάου Marketing Manager της Cobalt Music μαζί με τον Αλέξη Καρακατσάνη Διευθυντή Προγράμματος Easy 97.2, την Μαργαρίτα Μάτσα Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos-EMI και τον Σπύρο Σταμούλη Διευθύνων Σύμβουλο της Heaven Music

Το συγκρότημα 48 ώρες κράτησε αμείωτο το κέφι των παρευρισκόμενων με την live παρουσία τους

5 χρόνια Easy 97.2
5 χρόνια με την καλύτερη μουσική!