Ο Daniel Craig φεύγει ο Tom Hiddleston έρχεται

Ο Daniel Craig φεύγει ο Tom Hiddleston έρχεται

Πληθώρα ονομάτων για τον διάδοχο του 007! Χιλιάδες αράδες έχουν γραφτεί για το πρόσωπο που θα πάρει την θέση του Daniel Craig στην σειρά ταινιών δράσης, φαίνεται όμως πως βρέθηκε ο ηθοποιός που θα πει την ατάκα: «My name is Bond, James Bond».

Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας (Sam Mendes), με έναν ηθοποιό. Ο ηθοποιός δεν είναι άλλος από τον Tom Hiddleston.

Τα γραφεία στοιχημάτων, έχουν απαγορεύσει επιπλέον ποντάρισμα στο όνομα του συγκεκριμένου, γεγονός που αποδεικνύει επίσης πολλά. Το μυστικό ραντεβού όμως, ήταν αυτό που έκανε τον Βρετανό ηθοποιό να θεωρείται “ακλόνητο φαβορί”, για τον νέο 007.

Οι fans τόσο του ίδιου του ηθοποιού, όσο και των ταινιών James Bond, φαίνεται πως είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι. Από την στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα, περιμένουμε πολλά αφιερώματα. Μάλιστα στο παρελθόν ο ηθοποιός με τα…χίλια πρόσωπα όπως τον αποκαλούν έχει ερωτηθεί πολλές φορές για τον δημοφιλή Βρετανό ήρωα, απαντώντας πάντα διπλωματικά.