Ο Cristiano Ronaldo χτίζει ξενοδοχείο στο Παρίσι

Ο Cristiano Ronaldo χτίζει ξενοδοχείο στο Παρίσι

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι η ζωή του, όμως ο Ρονάλντο σκέφτεται το μέλλον του και εκτός αυτού.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει να χτίσει ένα ακόμη ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, αυτή τη φορά στο Παρίσι, σε συνεργασία με την εταιρεία «Pestana».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αναμένεται να κοστίσει περίπου 53,4 εκατ., θα έχει χωρητικότητα 210 δωματίων και θα είναι το έκτο ξενοδοχείο που χτίζεται από την συνεργασία του Ρονάλντο με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Το ποσό της επένδυσης αναμένεται να μοιραστεί καθώς το μισό κεφάλαιο θα μπει από τον ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο από την εταιρεία «Pestana».

Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο το 2021 και βρίσκεται στην διαδικασία της εξασφάλισης αδειών.

Σχετικά με την επένδυση και την συνεργασία με την εταιρεία «Pestana» ο Ρονάλντο δήλωσε: « Είναι απόλυτα λογικό για την δική μου εταιρεία και την εταιρεία «Pestana» να επενδύσουμε στο Παρίσι. Είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την πνευματικότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ. Ελπίζω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια αυτή και το ξενοδοχείο θα γίνει πόλος έλξης».

Πηγή: www.sport-fm.gr