Ο Clooney εξασφαλίζει 1 δισεκατομμύριο για τα δίδυμα

Ο Clooney εξασφαλίζει 1 δισεκατομμύριο για τα δίδυμα

Μπορεί ο George Clooney να είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Holywood, ωστόσο, αποδεικνύεται και δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό, αφού κατάφερε να βγάλει με μόνο μια κίνηση 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Λίγες ημέρες αφότου έγινε πρώτη φορά μπαμπάς και περνά τις ώρες του με τα δίδυμα στο σπίτι, ο ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει το brand τεκίλας που ίδρυσε με τον φίλο του και σύζυγο της Cindy Crawford, Rande Gerber, το 2013.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η Casamigos πουλήθηκε στον κολοσσό της παγκόσμιας αγοράς ποτών, Diageo. Η συμφωνία εκτιμά την αξία της Casamigos ισοδύναμη του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων: 700 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 300 εκατομμύρια δολάρια επιπλέον εάν επιτύχει στόχους πωλήσεων κατά την επόμενη δεκαετία.

«Εάν μας ρωτούσατε πριν από τέσσερα χρόνια αν έχουμε μια εταιρεία δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν νομίζω ότι θα λέγαμε “ναι”», δήλωσε ο Clooney, που πλέον έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους celebrity επιχειρηματίες, ενώ η Diageo δημοσιοποίησε την επίτευξη της συμφωνίας και σχετικές δηλώσεις του προέδρου της με μηνύματα στα social media.

Πηγή: peoplegreece.com