Ο Bradley Cooper μιλάει πρώτη φορά για τη στενή σχέση με τη μητέρα του

Ο Bradley Cooper μιλάει πρώτη φορά για τη στενή σχέση με τη μητέρα του

Είναι γνωστό το πόσο δεμένος με τη μητέρα του είναι ο Bradley Cooper, ενώ σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί είναι μαζί της.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Anthony Ramos από τη συνεργασία μαζί του στην ταινία “A Star is Born“, μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα, αλλά και για το ότι προσπαθεί να μένει διαρκώς κοντά στη Gloria Campano.

Λέγοντας πως προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτή την εποχή, ο Bradley Cooper αποκαλύπτει:

“Είμαστε στο ίδιο σπίτι με την κόρη μου, τη μητέρα μου και τα δύο μας σκυλιά όλο αυτό το διάστημα”. Όπως τόνισε σε ένα σημείο της αποκαλυπτικής του συνέντευξης ο Cooper, ύψιστη προτεραιότητά του όλο αυτό τον καιρό είναι η υγεία της μητέρας του. “Η μητέρα μου πλησιάζει τα 80 και εξαιτίας της κολοστομίας, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να μένω μαζί της στο σπίτι γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κολλήσει τον ιό”.

Συνεπώς όλους αυτούς τους μήνες, ο 45χρονος ηθοποιός μένει μαζί με τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του αν και είναι ήδη γνωστό πως ο ηθοποιός έμενε πολύ καιρό νωρίτερα στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του. Για την ακρίβεια, ο Bradley μένει μαζί της από το 2011, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Charles Cooper.

Όπως είχε άλλωστε ομολογήσει ο ίδιος για τη μητέρα του στο Esquire λίγο μετά τη μετακόμισή της στο σπίτι του στο Los Angeles“Λατρεύω να μένω μαζί της. Δεν θα μπορούσα διαφορετικά”.