Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ξανά στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών

Ξανά στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν η Angelina Jolie με τον Brad Pitt μετά την αίτηση της ηθοποιού για εκ νέου αξιολόγηση της δικαστικής απόφασης που όριζε την επιμέλεια των παιδιών τους να την έχουν από κοινού οι δυο γονείς.

Αυτή η απόφαση δεν άρεσε καθόλου στην Angelina η οποία θέλει να διεκδικήσει την αποκλειστική τους επιμέλεια.

Θυμίζουμε ότι η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt επικαλούμενη “ασυμβίβαστες διαφορές” αρχικά, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η απόφασή της οφείλεται στο γεγονός ότι ο Pitt παραλίγο να επιτεθεί στον μεγάλο τους γιο Μάντοξ, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Από τη δική του πλευρά ο Pitt επιβεβαίωσε τον εθισμό του από το αλκοόλ εδώ και χρόνια ενώ σε συνέντευξή του στους New York Times, αποκάλυψε ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο παρακολουθεί συνεδριάσεις στους ανώνυμους αλκοολικούς.

Το Blast επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση επιμέλειας της Angelina Jolie και του Brad Pitt είναι και πάλι στα δικαστήρια, αλλά η ηθοποιός έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία να κρατηθούν ιδιωτικά, οπότε οι περαιτέρω διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι θα γίνουν χωρίς να δημοσιευτούν λεπτομέρειες.