Ο Brad Pitt διεκδικεί Emmy για το τρίλεπτο σκετσάκι που υποδύεται τον Dr. Fauci

Ο Brad Pitt διεκδικεί Emmy για το τρίλεπτο σκετσάκι που υποδύεται τον Dr. Fauci

Ο Brad Pitt θα μπορούσε να δώσει συνέχεια στη φετινή κατάκτηση του Όσκαρ αποσπώντας ένα βραβείο Emmy τον Σεπτέμβριο.

Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για Emmy στην κατηγορία Outstanding Guest Actor σε Κωμική Σειρά, καθώς φιλοξενήθηκε στις 25 Απριλίου στο «Saturday Night Live». Η υποψηφιότητα του Brad Pitt για Emmy αφορά την ερμηνεία του ως Dr. Anthony Fauci κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τότε ο βραβευμένος ηθοποιός με Όσκαρ εμφανίστηκε να δίνει απαντήσεις για τα όσα είχε δηλώσει ο Donald Trump σχετικά με την πανδημία Covid-19.

Το σκετσάκι τελείωσε με τον Brad Pitt να βγάζει την περούκα του Dr. Fauci και να λέει: «Προς τον πραγματικό Dr. Fauci, σας ευχαριστώ για την ηρεμία και τη διαύγεια σας αυτήν την κακή περίοδο. Και ευχαριστώ τους ιατρούς και τις οικογένειές τους που είναι στην πρώτη γραμμή»

Το σκετς έγινε viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο YouTube από το ντεμπούτο του τον Απρίλιο. Η υποκριτική του Brad κέρδισε ακόμη και τον πραγματικό Dr. Fauci, ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Un Nuevo Dia» του Telemundo ότι ο Brad Pitt έκανε «εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Brad Pitt και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν με ρωτούν ποιος θα ήθελα να με υποδυθεί, αναφέρω τον Brad Pitt», είπε ο Fauci.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Νομίζω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι έδειξε πως είναι πραγματικά αριστοκρατικός άντρας όταν στο τέλος έβγαλε τα μαλλιά του και ευχαρίστησε εμένα και όλους τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Οπότε όχι μόνο είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας αριστοκράτης».