Ο Big Brother έδιωξε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το reality μετά τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του περί βιασμού

Ο Big Brother έδιωξε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το reality μετά τη χυδαία και σεξιστική ατάκα του περί βιασμού

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η χυδαία και σεξιστική ατάκα που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και μεταδόθηκε στο live streaming του site του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης φαίνεται να είναι στο δωμάτιο με τους συμπαίκτες του και να μιλούν για γυναίκες, με τον Αντώνη να αναφέρει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρω των social media, με το κοινό οργισμένο να ζητά τόσο την αποπομπή του παίκτη, όσο ακόμη και την ακύρωση του reality του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από video που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Αντώνη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, ρωτώντας τον αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα με εκείνον να το αρνείται κατηγορηματικά, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother.

“Αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα. Μου είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι και μετά να μιλάς. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό” ήταν τα λόγια του Αντώνη Αλεξανδρίδη στον Big Brother.