Ο Berlin του La Casa de Papel μέσα από τα μάτια τηλεθεατών από κάθε γωνιά του πλανήτη

Ο Berlin του La Casa de Papel μέσα από τα μάτια τηλεθεατών από κάθε γωνιά του πλανήτη

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Pedro Alonso που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο του ως Berlín.

Ο Berlín ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στις δύο πρώτες σεζόν του La Casa de Papel και η δημοτικότητά του ανάγκασε τους συγγραφείς να τον συμπεριλάβουν στις επόμενες δύο δόσεις παρά το ότι ήταν νεκρός.

Με ένα τρίλεπτο βίντεο το Netflix αποδεικνύει πως το La Casa De Papel είναι η σειρά-φαινόμενο σε όλο τον κόσμο.

Το «La Casa De Papel» μιλάει από μόνο του: στις παρέες, στις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στα εκατομμύρια των followers που απέκτησαν μέσα σε μια νύχτα οι πρωταγωνιστές του.

Μάλιστα, η ισπανική σειρά, που ξεκίνησε ως μια μεγαλόπνοη προσπάθεια για εσωτερική κατανάλωση, δεν «έσπασε και ταμεία» στην ισπανική τηλεόραση.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που το Netflix συνέδεσε τον «Professor», τον Berlin, τη Ναϊρόμπι και την υπόλοιπη παρέα με την πλατφόρμα του σε όλο τον κόσμο.

Ξαφνικά όλοι άρχισαν να σιγοτραγουδούν το «Bella Ciao» και οι μάσκες του Νταλί έγιναν πιο pop και από τα ίδια τα κλασικά πλέον έργα του καλλιτέχνη. Το «La Casa De Papel» έγινε η σειρά για την οποία συζητούσαν όλοι και πόλεις του κόσμου απέκτησαν ανθρώπινη μορφή.

Εν αναμονή της πέμπτης η περσόνα του σχιζοφρενούς Berlin στους δύο πρώτους κύκλους του «La Casa De Papel» δεν ήταν σε καμία περίπτωση η αγαπημένη των τηλεθεατών. Ωστόσο, η τελευταία του σκηνή στη σειρά (τα επόμενα ήταν flashback) είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές του «La Casa De Papel».

Το Netflix ζήτησε από συνδρομητές σε 10 χώρες του κόσμου να σχολιάσουν τον χαρακτήρα και να… αναβιώσουν τη σκηνή του θανάτου του.

Γαλλία, Καναδάς, Νότια Κορέα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιαπωνία, Ισπανία, Δανία, Μεξικό, Βραζιλία, Νότια Αφρική συμμετέχουν σε ένα απολαυστικό βίντεο, που μας θύμισε ξανά γιατί αγαπάμε τόσο αυτή τη σειρά.