Ο Barack Obama “τρολαρε” τον Donald Trump στο show του Jimmy Kimmel

Ο Barack Obama "τρολαρε" τον Donald Trump στο show του Jimmy Kimmel

Ο Barack Obama βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για το νέο του βιβλίο, την Michelle και τις κόρες του.

Μάλιστα, η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής, Donald Trump και σε πολλές περιπτώσεις, ο Barack Obama παρασύρθηκε από το χιούμορ του παρουσιαστή και αστειεύτηκε κι εκείνος.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής ρώτησε αν υπάρχουν πολλά σημεία εντός του Λευκού Οίκου, που θα μπορούσε να κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την θέση του, ο Obama απάντησε: «Πιστεύω ότι πάντα έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τους SEALS (σ.σ. Αμερικανοί κομάντο πεζοναύτες) να τον ξετρυπώσουν».

«Το βράδυ που πιάσατε τον Μπιν Λάντεν, εσείς και η Michelle κάνατε έρωτα για να το γιορτάσετε;», ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση ο Kimmel και ο Οbama ετοιμόλογος όπως πάντα, απάντησε: «υποθέτω ότι η Michelle κοιμόταν ήδη όταν γύρισα στο σπίτι. Γιατί, γενικότερα, η αλήθεια είναι ότι εκείνη κοιμόταν βαθιά όταν εγώ τελείωνα τη δουλειά».

Σχετικά με τον Trump, όταν ρωτήθηκε περιπαικτικά εάν έγραψε ένα τόσο μεγάλο βιβλίο, για να είναι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να το διαβάσει ποτέ, ο Obama απάντησε: «Από ό,τι ακούω, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να είναι 700 σελίδες για να μην τον διαβάσει».

«Κύριε Πρόεδρε, γιατί μας το κάνατε αυτό; Γιατί φύγατε και μας αφήσατε στον Trump;» ρώτησε ο Kimmel και στη συνέχεια ο Obama απάντησε γελώντας: «ήμουν υποχρεωμένος να συμμορφωθώ με το Σύνταγμα -και με τη διαταγή της Michelle. Επειδή όμως το Σύνταγμά μας το βλέπω να τρεκλίζει κάπως τελευταία, νομίζω ότι τελικά η διαταγή της να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο ήταν πολύ πιο ισχυρή».