Ο Barack Obama αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ την Michelle με μαγιό

Ο Barack Obama αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ την Michelle με μαγιό

Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στον Λευκό Οίκο περιγράφει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama στο βιβλίο του «Γη της Επαγγελίας».

Με αφορμή το νέο του βιβλίου, ο Obama μίλησε στο Vanity Fair και αποκάλυψε μια υπόσχεση που έχει δώσει η σύζυγός του, Michelle στον εαυτό της, να μην φωτογραφηθεί ποτέ με μαγιό.

Λόγω αυτής της υπόσχεσης, η Michelle Obama δεν είχε πάει ποτέ για μπάνιο με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Σάσα, όσο ζούσαν στον Λευκό Οίκο. «Αυτό είναι ένας από τους βασικούς μου στόχους ως Πρώτη Κυρία. Δεν θα απαθανατιστώ από paparazzi με μαγιό», φέρεται να του είχε πει η Michelle και τα κατάφερε, καθώς δεν την απαθανάτισαν ποτέ με μαγιό.

Όπως τόνισε ο Barack Obama, ενώ στην απόφασή της να μην απαθανατιστεί ποτέ με μαγιό η σύζυγός του ήταν απόλυτα σοβαρή, γενικά είναι πιο αστεία από εκείνον τις περισσότερες φορές. «Θα πρέπει να το ομολογήσω γιατί επιμένει ότι είναι», ανέφερε, προσθέτοντας: «Λέει με φυσικότητα ιστορίες. Υπάρχει ένας κανόνας στο σπίτι μας ότι εκείνη μπορεί να με ‘πειράζει’ αλλά εγώ δεν μπορώ να την “πειράζω”. Τόνισα ότι δεν είναι δίκαιο και είπε ‘Ναι. Και;’ Είμαι συχνά το θύμα του χιούμορ της και τα κορίτσια το έχουν καταλάβει».

Παράλληλα ο Barack Obama αναφέρθηκε και στις προσωπικές αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του σχετικά με τον γάμο του. «Μεγάλο μέρος του βιβλίου είναι η ιστορία της αγάπης και της σχέσης μας και των θυσιών που εκείνη έκανε για το επαγγελματικό μονοπάτι που διάλεξα», είπε και τόνισε: «Και χρειαζόταν να είμαι ειλικρινής για το γεγονός ότι δεν ήθελε να ασχοληθώ με την πολιτική και την πλήγωσε με πολλούς τρόπους».

«Με βοήθησε το γεγονός ότι έγραψε το δικό της βιβλίο πρώτη και σημείωσε ήδη κάποια από αυτά οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμένα να, ξέρετε, τραβήξω την κουρτίνα», δήλωσε ο Barack Obama, κάνοντας αναφορά στο βιβλίο «Becoming» της Michelle.