Ο Barack Obama αποκάλυψε ποιος θέλει να τον υποδυθεί αν η ζωή του γίνει ταινία

Ο Barack Obama αποκάλυψε ποιος θέλει να τον υποδυθεί αν η ζωή του γίνει ταινία

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο “Γη της Επαγγελίας”, ο Barack Obama παραχώρησε συνέντευξή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γυριστεί ταινία με θέμα τη ζωή του.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ ρωτήθηκε εάν δίνει την έγκρισή του στον Καναδό ράπερ Drake, ο οποίος είχε δηλώσει πριν από μια δεκαετία ότι στόχος του είναι μια μέρα να υποδυθεί τον Barack Obama κι εκείνος απάντησε πως είναι σύμφωνος.

“Θα πω το εξής: ο Drake φαίνεται πως είναι ικανός να κάνει όλα όσα θέλει”, είπε ο Barack Obama.

“Είναι ένας πολύ ταλαντούχος αδερφός. Αν έρθει εκείνη η ώρα κι είναι έτοιμος, ξέρετε…”, κατέληξε γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι δεν συμφωνεί μόνο αυτός στην επιλογή του Drake για το ρόλο, αλλά όλη η οικογένεια. “Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει την έγκριση της οικογένειας… Υποθέτω ότι για τη Malia και τη Sasha θα είναι τέλειο” εξήγησε.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, όταν ο Drake είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Paper πως επιθυμεί διακαώς κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ και να του εμπιστευτεί το ρόλο.

“Τον παρακολουθώ συνεχώς. Όταν βγαίνει στην τηλεόραση, δεν αλλάζω ποτέ κανάλι”, είχε πει ο ράπερ και συμπληρώνοντας. “Προσέχω πολύ τις διακυμάνσεις της φωνής του. Αν ρωτήσεις όσους με ξέρουν θα σου πουν ότι είμαι πολύ καλός στις μιμήσεις”.