Ο Ashton Kutcher υπερασπίζεται την Ellen DeGeneres και εξηγεί πώς αντιμετώπισε τον ίδιο και την ομάδα του

Ο Ashton Kutcher υπερασπίζεται την Ellen DeGeneres και εξηγεί πώς αντιμετώπισε τον ίδιο και την ομάδα του

Ο Ashton Kutcher προσφέρεται για την Ellen DeGeneres ανάμεσα στους υπαλλήλους της λέγοντας ότι έχουν βιώσει μια τοξική εργασιακή κουλτούρα στο hit talk show της.

«Δεν έχω μιλήσει με το @TheEllenShow και μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειρία. Εκείνη και η ομάδα της αντιμετώπισαν μόνο με εμένα και την ομάδα μου με σεβασμό και καλοσύνη. Ποτέ δεν έμοιαζε με διασημότητες που πάντα έβλεπα ως μια αναζωογονητική τιμιότητα Όταν τα πράγματα δεν είναι σωστά το χειρίζεται και διορθώνει», δημοσίευσε ο Ashton στο λογαριασμό του στο Twitter.

Αφού η Aston δημοσίευσε αυτό, πήρε χρόνο για να απαντήσει σε ορισμένους οπαδούς που εξέφρασαν ότι η Ellen μπορεί να του ευγενικά επειδή είναι διασημότητα.

Ένας χρήστης του Twitter απάντησε: «Ω μεταχειρίζεται καλά τους δισεκατομμυριούχους της λίστας; Δεν λες». Ο Aston απάντησε άμεσα, λέγοντας: «1. Δεν είμαι δισεκατομμυριούχος. 2. επεκτείνεται στην ομάδα μου και σε άτομα με τα οποία δεν ήξερε καν ότι συνεργάζομαι.»

Ένας άλλος δημοσίευσε, “Ναι επειδή είσαι διασημότητα.” Ο Aston απάντησε: «Αλλά επεκτείνεται στην ομάδα μου και σε άτομα με τα οποία δεν ήξερε καν ότι δουλεύω».