Ο Antonio Bandera ξεπέρασε τον κορονοϊό και μοιράζεται την εμπειρία του

Ο Antonio Bandera ξεπέρασε τον κορονοϊό και μοιράζεται την εμπειρία του

Ο Antonio Bandera που αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα 60α γενέθλιά του νωρίτερα αυτό τον μήνα, ανακοίνωσε πως έχει αναρρώσει πλήρως.

Μάλιστα, φρόντισε να συμπεριλάβει μια χιουμοριστική φωτογραφία, που τον δείχνει να κλωτσά πολύχρωμους μικρούς κορωνοϊούς.

«Μετά από 21 ημέρες πειθαρχικού περιορισμού, μπορώ να πω τώρα ότι σήμερα ξεπέρασα τον κορωνοϊό. Θεραπεύτηκα» έγραψε στο instagram, συνεχίζοντας:

«Οι σκέψεις που είναι με εκείνους που δεν ήταν τόσο τυχεροί όπως εγώ και σε εκείνους που υπέφεραν πολλοί περισσότερο από όσο εγώ. Εύχομαι επίσης δύναμη σε αυτούς που βρίσκονται στην μέση του αγώνα».

Το post που δημοσιεύτηκε στα Ισπανικά και στα Αγγλικά, συνοδευόταν από μια επεξεργασμένη εικόνα του Ίθαν Τζέιμς Γκριν του Antonio Bandera για το τεύχος Ιανουαρίου του Vanity Fair.

Εκείνη την εποχή, ο Antonio Bandera είχε δηλώσει στο περιοδικό: «είχα μια καρδιακή προσβολή πριν από δύο χρόνια. Λένε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη στην ζωή μου… Σε κάνει να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα μέσα σου».