Ο 80χρονος παππούς που τρελαίνει την πασαρέλα

Ο 80χρονος παππούς που τρελαίνει την πασαρέλα

Μπορεί να είναι 80 ετών, ωστόσο, δεν το βάζει κάτω! Ο Wang Deshun, ο άνθρωπος που εκπλήσσει με την εμφάνισή του, αλλά και τις ασχολίες του, οι οποίες εκτείνονται από την υποκριτική και την εκμάθηση αγγλικών, μέχρι την πασαρέλα.

Γεννημένος το 1936, στην πόλη Σενγιάνγκ της βορειοανατολικής Κίνας, ο Wang Deshun άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική στα 24 του, παίζοντας, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «The Forbidden Kingdom» και «Chronicles of the Ghostly Tribe».

Εμαθε αγγλικά σε ηλικία 44 ετών, στα 49 έστησε τον δικό του θίασο παντομίμας, στα 50 ξεκίνησε την γυμναστική, στα 65 έμαθε ιππασία, στα 70 άρχισε να «χτίζει» κοιλιακούς και στα 78 έμαθε να οδηγεί μηχανάκι.

Το πρόσφατο «κατόρθωμά» του….

Ανέβηκε στην πασαρέλα στην Εβδομάδας Μόδας στην Κίνα, παρά την ηλικία του, εντυπωσίασε τους πάντες και έγινε θέμα συζήτησης ανά την Υφήλιο, με την πολύ καλή φυσική του κατάσταση, τα γκρίζα μακριά μαλλιά και γένια του.

«Κανείς δεν μπορεί να σε αποτρέψει από το να επιτύχεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το βάλεις καλά στο μυαλό σου», αναφέρει ο Wang και συμβουλεύει τον καθένα: «όταν έρθει η στιγμή να λάμψεις… να είσαι ο πιο λαμπρός!».