Ο 3 ετών γιος του George Clooney τον διέκοψε ενώ έδινε συνέντευξη

Ο 3 ετών γιος του George Clooney τον διέκοψε ενώ έδινε συνέντευξη

Συνέντευξη στο περιοδικό GQ παραχώρησε ο George Clooney που ανακηρύχθηκε Icon of the Year του περιοδικού και πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους.

Ο ηθοποιός μπορεί να μπει στη λίστα τον μπαμπάδων που διέκοψαν τα παιδιά τους ενώ έδιναν συνέντευξη, καθώς παρενέβη στην κουβέντα ο 3 ετών γιος του Αλεξάντερ και το περιστατικό συμπεριελήφθη στο άρθρο.

Συγκεκριμένα όταν ο George Clooney μιλούσε για για τη ζωή του πριν συναντήσει την ακτιβιστή και δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Amal Alamuddin, μπήκε στη συνέντευξη και ο μικρός του γιος Αλεξάντερ.

«Ω, γεια! Εδώ είναι ο Αλεξάντερ. Εδώ είναι ο γιος μου. Έλα εδώ! Πες γεια! Πες γεια!», είπε ο Clooney παροτρύνοντας τον γιο του να χαιρετήσει τον δημοσιογράφο. «Έχεις σοκολάτα στο πρόσωπό σου. Το ξέρεις; Τι είναι αυτό; Είχες σοκολάτα;», συνέχισε ο George με τον γιο του να απαντά θετικά.

Στη συνέχεια ο George Clooney τον ρώτησε πόσο χρονών είναι. «Τρία, επειδή είναι τα γενέθλιά μου», απάντησε ο Αλεξάντερ από τον οποίο στη συνέχεια ο πατέρας του ζήτησε να πει κάτι στα ιταλικά, γλώσσα που ο μικρός την μιλά άπταιστα. «Molto caldo», είπε τότε ο Αλεξάντερ που σημαίνει «πολύ ζεστό».

Μάλιστα, ο George Clooney κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στην οικογένειά του αρκετές φορές και αποκάλυψε ότι τα δίδυμα του, ο Αλεξάντερ και η αδερφή του Έλα, ήταν τα πρώτα που ήρθαν στο μυαλό του όταν είχε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2018. «Όταν έπεσα το έδαφος, το στόμα μου – σκέφτηκα ότι όλα τα δόντια μου ήταν σπασμένα. Αλλά ήταν γυαλί από το παρμπρίζ», περιέγραψε ο ηθοποιός και είπε ότι νόμιζε ότι είχε παραλύσει.

Αναφερόμενος στα παιδιά του που τότε ήταν ενός έτους, ο Clooney είπε: «πίστευα ότι αυτό ήταν και ότι δεν θα τα έβλεπα ξανά». Ευτυχώς, η κατάληξη δεν ήταν τέτοια, αν και το τρομακτικό περιστατικό έκανε τον George Clooney να ορκιστεί να μην ξανα οδηγήσει μοτοσικλέτα μετά από 40 χρόνια.