Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis στηρίζει με πράξεις τους οικονομικά αδύναμους πολίτες!

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis στηρίζει με πράξεις τους οικονομικά αδύναμους πολίτες!

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis στηρίζει με πράξεις τους οικονομικά αδύναμους πολίτες βάζοντας στο γιορτινό τραπέζι πάνω από 1,5 τόνο τρόφιμα

Με αίσθημα ευθύνης, η διοίκηση του Ομίλου Politis με την προσωπική φροντίδα και καθοδήγηση του CΕΟ κ. Χάρη Πολίτη- προχώρησαν σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς.

Διατηρώντας άψογη σχέση συνεργασίας με τους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Κηφισιάς και Αιγάλεω η Politis Group παρέδωσε τρόφιμα -ποσότητα που ξεπερνά τον ενάμιση τόνο – με σκοπό να διανεμηθούν σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες..

Οι συμπολίτες μας από τους 4 αυτούς Δήμους απευθύνονται στους ιθύνοντες προκειμένου να προμηθευτούν γαλοπούλες και χοιρινό κρέας για το γιορτινό τραπέζι τους, αλλά και τις πατροπαράδοτες βασιλόπιτες ενόψει Πρωτοχρονιάς.

Μέρος της προσφοράς του Ομίλου δόθηκε και στον Ιερό Ναό  Αγίας Φωτεινής Ιλισσού στην Αθήνα για το γιορτινό γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης  που παρατέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων σε αστέγους, απόρους, μετανάστες και δεκάδες οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Η Politis Group εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές με την ευχή κανένα τραπέζι να μην είναι άδειο το 2018…