Ο Χρήστος Σπανός αποκαλύπτει την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε και το λόγο αρνήθηκε

Ο Χρήστος Σπανός αποκαλύπτει την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε και το λόγο αρνήθηκε

Ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε φέτος αλλά και τους λόγους που αρνήθηκε.

Φέτος απέχετε από την τηλεόραση….

Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε μια πρόταση, αλλά δεν την αποδέχτηκα γιατί θεώρησα ότι δεν μου ταίριαζε. Έπειτα από κάποια χρόνια σε αυτήν τη δουλειά έκρινα ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, γι’ αυτό και αρνήθηκα.

Η φετινή εικόνα της τηλεόρασης τι αίσθηση σας δίνει;

Είναι πολύ ευχάριστη και συνάμα πολύ αισιόδοξη η εικόνα της σημερινής τηλεόρασης. Ύστερα από πολλά χρόνια, η μυθοπλασία έχει ανέβει πάρα πολύ. Και είναι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό, γιατί ανοίγουν οι δουλειές για όλους εμάς που έχουμε σχέση με αυτό το κομμάτι. Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος.

Είδατε τις καινούργιες ελληνικές σειρές που βγήκαν πρόσφατα στη μικρή οθόνη;

Δεν τις έχω δει όλες. Απ’ όσες παρακολούθησα μου άρεσαν οι «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 και το «Έρωτας μετά» του Αlpha. Επίσης εξακολουθώ να βλέπω το «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1.

Γίνατε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Ερμή» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ακρως οικογενειακόν». Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή της τηλεόρασης;

Η σειρά αυτή σχεδόν συνέπεσε με το ξεκίνημα μου ως ηθοποιού. Θυμάμαι μια ανεμελιά όμορφη. Ήταν πολύ ωραία δουλειά. Θυμάμαι πολύ τη γενναιοδωρία του Γιάννη Μπέζου σε μένα και σε άλλους τότε πρωτόβγαλτους ηθοποιούς. Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα μου όταν σκέφτομαι τη συγκεκριμένη σειρά. Δεν θα ξεχάσω το πόσο γελούσαμε. Σταματούσαμε τα γυρίσματα από το γέλιο.

Νοσταλγείτε την παλιά καλή τηλεόραση;

Όχι, δεν τη νοσταλγώ. Πιστεύω ότι θα ξανάρθει αυτή η τηλεόραση.