Ο Χρήστος Μάστορας πρεσβευτής του σωματείου «Μέλισσα»: Το μήνυμα για την βράβευση του

Ο Χρήστος Μάστορας πρεσβευτής του σωματείου «Μέλισσα»: Το μήνυμα για την βράβευση του

Μετά την βράβευσή του από ορφανοτροφείο ο Χρήστος Μάστορας, δημοσίευσε ένα διαφορετικό μήνυμα.

Ο frontman του συγκροτήματος Melisses, δεν σταματά να βοηθάει τους συνανθρώπους μας και, κυρίως, τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τιμώντας την προσφορά του τραγουδιστή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ειδικά Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «H Μέλισσα» του απένειμε τον τίτλο του πρεσβευτή.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία με την τιμητική πλακέτα που του δόθηκε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα της:

«Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ’ ευχαριστώ “Μέλισσα” που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαΐ, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ένα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζί μου».

Πριν λίγο καιρό μπήκα στο σπίτι σας και μου δώσατε να φάω, μου τραγουδήσατε και μου είπατε τις ιστορίες σας.. Ένιωσα μια ζεστασιά που δεν έχω νιώσει ούτε στα πιο πατροπαράδοτα σπίτια.. Σ'ευχαριστώ "Μέλισσα" που μου έδειξες πως η οικογένεια δεν φτιάχνεται στο ληξιαρχείο, οικογένεια είναι να μοιράζεσαι ένα πιάτο ζεστό φαι, ένα αστείο, ένα τραγούδι, ενα πείραγμα ή μια συμβουλή και πως η ευτυχία δεν υφίσταται αν δεν τη μοιράζεσαι.. ευχαριστώ που τη μοιραστήκατε μαζι μου.

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on