Ο Χάρης Σώζος στις “Άγριες Μέλισσες”

Ο Χάρης Σώζος στις “Άγριες Μέλισσες”

Ο σπουδαίος ηθοποιός Χάρης Σώζος μπαίνει δυναμικά στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Σωκράτη Θέμελη.

Ο Σωκράτης Θέμελης είναι ένας μεγαλοτραπεζίτης που μπαίνει στη ζωή των Σεβαστών. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι φιλόδοξος και χαλαρής ηθικής στις δουλειές του. Ένας άνθρωπος του καλού κόσμου και μπον βιβέρ. Η κόρη του, Δόμνα, θα αρραβωνιαστεί τον Κωνσταντή. Ο Δούκας θα τον εκτιμήσει, αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν τις μεγάλες διαφορές τους.

Ο Χάρης Σώζος γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Το 1976 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν. Ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’70 να εμφανίζεται στο θέατρο και του ’80 στον κινηματογράφο, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός το 1993 μεσω της τηλεοπτικής σειράς Το δις εξαμαρτείν. Έχει διδάξει υποκριτική σε διάφορες δραματικές σχολές.

Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα με την παράταξη του Γρηγόρη Κατωπόδη και το 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε και παρέμεινε στη θέση αυτή έως το 2019. Το 2015 έπαιξε σε σποτ της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το οποίο, όπως δήλωσε, το έκανε αφιλοκερδώς.

Ο γιος του είναι ο μουσικός Λεωνίδας Σώζος.