Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ποιον ρόλο θα ήθελε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ποιον ρόλο θα ήθελε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real, παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, ενώ απάντησε και για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μιλώντας για το Καφέ της Χαράς είπε:

«Θα παίζουμε όλη τη χρονιά από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούλιο το σίριαλ της καρδιάς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ ευγνώμων στο φανατικό κοινό του. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει για τα καλά η εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Και βέβαια και η Ζέτα Δούκα και όλοι οι άλλοι, παλιοί και νέοι, που είναι ένας-ένας έξοχοι στους ρόλους τους. Τους αγαπώ και τους καμαρώνω όλους. Ο κορωνοϊός μας έδωσε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε με την Άννα Χατζησοφιά πολλές καινούργιες ανατροπές και νομίζω ότι οι θεατές θα εκπλαγούν ευχάριστα».

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι, τα οποία ξεχώρισαν φέτος, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δίκαια έγινε θόρυβος, γιατί είχαν πολλά στοιχεία καλής και ποιοτικής τηλεόρασης».

«Αν έπαιζα ένα ρόλο, θα ήθελα αυτόν του Δούκα, που ερμηνεύει άψογα ο Λεωνίδας Κακούρης. Πιστεύω ότι είναι η δραματική εκδοχή κάποιων ρόλων που έχω ερμηνεύσει στην κωμωδία», είπε ο Χάρης Ρώμας.