Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που επέστρεψε στον Alpha

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που επέστρεψε στον Alpha

Συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα” παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την επιλογή του να επιστρέψει στον Alpha.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Alpha;

Ήθελα να συνεργαστώ με τον Alpha και έκανα μια δική μου πρόταση. Έτσι ήρθαμε σε επαφή. Θα έκανα άλλο πρόγραμμα και ίσως το κάνουμε στο μέλλον, κάτι για βράδυ. Για αρχή είπαμε να ξεκινήσουμε με κάτι για το οποίο θα ήμασταν σίγουροι. Αργότερα μπορούμε να μπούμε σε άλλες περιπέτειες.

Ήμουν λοιπόν στο Παρίσι και δεν το γνώριζα το Divided. Όταν βλέπω κάτι, το βλέπω περισσότερο σαν τηλεθεατής. Οπότε κάθισα στον υπολογιστή μου, το είδα και αμέσως έβαλα τα γέλια. Και λέω: «Αυτό είναι σατανικό, πρέπει να το κάνουμε». Νιώθω σαν να ξαναρχίζουμε το θέμα “τι είναι παιχνίδι στην τηλεόραση”. Με τράβηξε από την αρχή και ήταν μια πρόταση πολύ ξεκάθαρη.

Ο λόγος που επέστρεψες δηλαδή ήταν αυτό το φορμάτ;

Ήταν το τηλεπαιχνίδι, αλλά και ο Alpha. Έχει μια σιγουριά. Το κανάλι είναι ήρεμο. Αυτή τη στιγμή στο τηλεοπτικό τοπίο υπάρχουν ανακατατάξεις και λόγω των αδειών που δόθηκαν πρόσφατα, οπότε υπάρχει μια αναταραχή. Εγώ αυτή την αναταραχή δεν την ήθελα στη ζωή μου. Δεν είμαι ούτε στην ηλικία ούτε στη φάση την επαγγελματική να αγωνιώ για την καριέρα μου.

Ήθελα ανθρώπους ήρεμους, σε ένα περιβάλλον ήσυχο, που να μου δημιουργεί μια σιγουριά. Και αυτό το έχει ο Alpha, γιατί είχε ήδη μια σταθερή πορεία με κάποιους ανθρώπους που ήταν μέσα και τους γνώριζα και ήθελα να είμαι μαζί τους. Γνωριζόμαστε από το Mega και ήξεραν ότι θα μου πήγαινε το Divided. Το Mega ήταν μια σχολή τηλεοπτική, αυτή τη σχολή αγάπησα και αυτήν ήθελα να έχω.