Ο Φάνης Μουρατίδης απαντάει στο αν χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ο Φάνης Μουρατίδης απαντάει στο αν χωρίζει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ο Φάνης Μουρατίδης σε συνέντευξη παραχώρησε στο The TOC μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στα προσωπικά του. Μάλιστα, διέψευσε και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ο ηθοποιος ανέφερε: “Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν”, και έδωσε ένα τέλος στα σενάρια, εξηγώντας: “Οργιάζουν για όλους… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (σ.σ. του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”.

Τέλος, είπε τη δική του άποψη για το πώς είναι να δουλεύεις με την σύντροφος σου στον ίδιο χώρο: “Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου “μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.