Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef

Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef

Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής μονομάχησαν σε μια σειρά δοκιμασιών, με τον Τιμολέοντα να είναι ο νικητής και να παίρνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ, έριξε αυλαία ο φετινός κύκλος του MasterChef!

Στον δρόμο για την κορυφή, οι δύο φιναλίστ ταξίδεψαν σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο, όπου υποβλήθηκαν σε δοκιμασίες και βαθμολογήθηκαν από διακεκριμένους σεφ. Τα αποτελέσματα αποκαλύφθηκαν στον τελικό, στον οποίο οι δύο νεαροί σεφ κλήθηκαν ξανά να μαγειρέψουν και να αξιολογηθούν, τόσο από τους κριτές, όσο και από τους καλεσμένους τους, τους σεφ του Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο.

Στη δοκιμασία στην Βαρκελώνη ο Χρήστος επικράτησε με 8/10 του Τιμολέοντα (7/10) και στο Λονδίνο κέρδισε με 7/10 (έναντι 5/10), ενώ ο Τιμολέων ήταν πρώτος στο Μιλάνο με 8/10 (έναντι 7/10).

Το τελικό αποτέλεσμα ανακοινώθηκε live, με τους κριτές να αποκαλύπτουν τους βαθμούς της τελευταίας δοκιμασίας, όπου ο Χρήστος πήρε 6/10 και ο Τιμολέων 8/10, κατακτώντας στην πρωτιά με ένα πόντο διαφορά!

«Αισθάνομαι χαρούμενος, αισθάνομαι… τα πάντα!», ήταν τα πρώτα λόγια του νικητή, που έπεσε στην αγκαλιά των δικών του και επαίνεσε τις ικανότητες των αντιπάλων του, λέγοντας πως ο ηττημένος αναδεικνύει τον νικητή.