Ο Τάσος Τεργιάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha

Ο Τάσος Τεργιάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Alpha

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως αποχώρησε από τον Alpha.

«Λύθηκε το συμβόλαιο μου με τον Alpha πρόσφατα. Το προέβλεπε μετά το κόψιμο της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη”. Το είχαμε βάλει όρο. Μου έκανε μια αντιπρόταση το κανάλι. Δεν τη δέχτηκα. Αλλιώς το είχαμε σχεδιάσει όταν συζητήσαμε, αλλιώς γίνανε στον αέρα.

Αυτό δεν ήταν με ευθύνη δικιά μας. Δεν ήταν η Ελεονώρα αυτό που γνωρίζει ο κόσμος, δεν ήμουν εγώ αυτό που γνωρίζει ο κόσμος. Δεν πήγε καλά. Εγώ ήμουν μέχρι το τέλος στο πλευρό της Ελεονώρας, αν και παραιτήθηκαν έξι άτομα από την εκπομπή.

Αυτό που λέγαμε απλά δεν έγινε ποτέ στον αέρα. Ανέλαβε ο κύριος Μάνεσης την εποπτεία στην εκπομπή. Μπήκαν κάποια παιδιά που ήταν και στην εκπομπή τη δική του στην δική μας. Δεν ήταν αυτό που ήθελε η Ελεονώρα. Μια infotainment εκπομπή, με χαρακτήρα ενημερωτικό.

Αλλά να έχει και άλλα θέματα, πιο γυναικεία. Ήταν εντολή του σταθμού. Αυτή τη γραμμή ήθελε ο σταθμός να περάσουμε. Στην πράξη απέτυχε. Με την Ελεονώρα έχουμε μιλήσει. Με τον κύριο Μάνεση δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, δεν υπάρχει και λόγος να μιλάμε» εξήγησε ο Τάσος Τεργιάκης.