Ο Τάσος Ξιαρχός μιλάει για το σκηνικό που τον ενόχλησε και τον έκανε να μην εμφανιστεί στο Celebrity Room

Ο Τάσος Ξιαρχός μιλάει για το σκηνικό που τον ενόχλησε και τον έκανε να μην εμφανιστεί στο Celebrity Room

Στο J2US είδαμε την Κόνι Μεταξά να εμφανίζεται μόνη της στο Celebrity Room ενώ και στις δηλώσεις που έκανε αργότερα στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» ο παρτενέρ της έλειπε.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», και μεταξύ άλλων εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και τον έκανε να μην εμφανιστεί στις κάμερες μετά το τέλος της εμφάνισής τους αλλά και γιατί εμφανίστηκε με άλλα ρούχα στο τέλος του show.

«Επειδή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε και δε μπορώ να πω τι ακριβώς, νομίζω ότι δικαιώθηκα. Δε με στεναχώρησε κάποιος κριτής, αντιθέτως, έπρεπε να φανεί ότι με στεναχωρεί κριτής και εγώ το κατάλαβα για αυτό έγινε ότι έγινε. Είδα κάτι που δε θα δείτε εσείς… Από την παραγωγή μου ζήτησαν συγγνώμη… Τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Θέση όμως για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο Νίκος Κοκλώνης βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Στεναχωρήθηκε γιατί ο Σταμάτης άλλαξε τον βαθμό. Αυτό όμως συμβαίνει. Ακούνε έναν παίκτη, αποφασίζει, σκέφτεται… Τη βαθμολογία την έχουν δώσει πριν για να περάσει στα γραφικά, αν θέλουν να αλλάξουν κάτι πρέπει να μιλήσουν με την παραγωγή… Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια για το αν θα βάλουν ένα χαμηλότερο βαθμό τώρα ή μετά» ανέφερε ο παρουσιαστής.