Ο Τάσος Ξιαρχός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της κόντρας του με τον Snik

Ο Τάσος Ξιαρχός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της κόντρας του με τον Snik

Με αφορμή την εμφάνιση του Snik στο J2US, ο Τάσος Ξιαρχός είχε αποκαλύψει πως οι δυο του δεν μιλάνε καθώς έχει προηγηθεί μεταξύ τους μια παρεξήγηση.

Ο Τάσος Ξιαρχός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της κόντρας τους.

«Με πήραν τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τα βραβεία MAD και μου ζήτησαν να κάνουμε μια χορογραφία viral…. Έγινε γνωστό, άρχισε να γίνεται χαμός με τα βιντεάκια στο instagram… χιλιάδες κόσμος…και λέμε πάμε για video clip και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Φτιάχνω τη χορογραφία, σκέφτομαι όλο πως θα γίνει… Και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έχουν κόψει τα μισά και παίζουν όπως τα κλασσικά.. και λέω «όχι πάλι το ίδιο».

Και επειδή στο Instagram προωθείς πράγματα, πουλάς πράγματα, τη δουλειά σου… μου στέλνει η εταιρεία μήνυμα και μου λέει, «θα προωθήσεις το clip;». Λέω «γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να είναι κάτι που θα χαίρομαι να το ανεβάσω».

Εκεί ήταν που έμαθα ότι ο Snik με έβρισε λίγο στην εταιρεία και είπε «ποιος νομίζει ότι είναι αυτός κτλ» γιατί ανέβασα για τον σκηνοθέτη ότι στην Ελλάδα οι σκηνοθέτες έχουν μάθει να μη δείχνουν το χορό αλλά άλλα πράγματα όπως σωματικά μέλη κτλ. Έκραξα πολύ άσχημα τον σκηνοθέτη γιατί όσο και να πει ο καλλιτέχνης, ο σκηνοθέτης είναι αυτός που ξεκινάει το project και το τελειώνει» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχός.