Ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτει το λόγο που δεν δέχεται κόσμο στο καμαρίνι του

Ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτει το λόγο που δεν δέχεται κόσμο στο καμαρίνι του

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας από τους πιο λαοφιλείς καλλιτέχνες της Ελλάδας και μαζί με τον Βασίλη Καρρά, κατέχουν τα πρωτεία και το πιο ένθερμο φανατικό κοινό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You μεταξύ άλλων μίλησε για τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται στο καμαρίνι του μετά το πρόγραμμα στα μπουζούκια. «Όταν έρχονται στη δουλειά μου κάποιοι έχουν πιει παραπάνω με αποτέλεσμα να μου δημιουργούν πρόβλημα. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με έναν άνθρωπο που έχει πιει για αυτόν τον λόγο αποφεύγω να δέχομαι κόσμο μετά τη δουλειά», αποκάλυψε.

Μάλιστα εξήγησε πως αρκετές ήταν οι θαυμάστριες του που ήθελαν να πάνε μαζί του, λόγω ονόματος, εξηγώντας: «Ήθελαν να δουν από κοντά τι άνθρωπος είμαι και σπάνια συνέβαινε κάποια να ήθελε κάτι παραπάνω από εμένα-κι αυτό, αν ήθελα κι εγώ».

Ανάμεσα σε άλλα παραδέχτηκε πως απολαμβάνει την ηλικία του και δεν φοβάται τον θάνατο, λέγοντας: «Είναι κάτι που θα συμβεί κάποια στιγμή σε όλους μας, πρέπει να εξοικειωθείς μαζί του και να ξέρεις ότι εφόσον γεννήθηκες θα πεθάνεις. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν φοβάται τον θάνατο, φοβάται τον τρόπο που θα πεθάνει».