Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι;

«Στέφανε Τσιτσιπά σε βλέπουμε», γράφτηκε στο Twitter ως λεζάντα των φωτογραφιών που δείχνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία Σάκκαρη για το Γουίμπλεντον.

Ο Στέφανος δεν είχε την εικόνα που όλοι τον έχουμε συνηθίσει, καθώς φορούσε την κουκούλα του φούτερ του και γυαλιά ηλίου και είχε καθίσει μακριά από το σημείο όπου η κόρη της επίσης κορυφαίας τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου έκανε την προπόνηση.

Ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο, κατάφερε να τον αναγνωρίσει και να τον καταγράψει, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν οι φήμες για το μεταξύ τους ειδυλλίου, ενισχυμένες αυτή τη φορά από το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν αρχίσει να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Όπως γράφει η RealLife, η είδηση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τη Μαρία Σάκκαρη και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει πολλές φωτογραφίες μαζί της.

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει -αλλά ούτε και διαψεύσει- αυτά που ακούγονται και τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, προσπαθώντας να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με τα αθλητικά τους επιτεύγματα.