Ο ΣΚΑΪ αλλάζει συχνότητα για τις εκλογές λόγω Survivor

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει συχνότητα για τις εκλογές λόγω Survivor

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος των Γαλλικών εκλογών και όπως είναι φυσικό οι σταθμοί της χώρας μας θα έχουν ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή χώρα. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί και στον ΣΚΑΪ με μία τεράστια αλλαγή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του σταθμού οι Γαλλικές Εκλογές θα προβληθούν σε έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο από το skai.gr! Ο ιστότοπος του ΣΚΑΪ θα έχει ζωντανές συνδέσεις σε Αθήνα και Παρίσι με απεσταλμένους και ανταποκριτές από τις 9 το βράδυ.

Ωστόσο σε ότι αφορά το τηλεοπτικό μέρος, ο φαληρικός σταθμός ετοιμάζεται για μία μεγάλη αλλαγή. Το συγκεκριμένο project ανακοίνωσε επίσημα ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι».

«Κι εδώ λοιπόν τώρα θέλω να σας πω και μια είδηση. Το βράδυ των εκλογών ενώ θα παίζει ο ΣΚΑΪ το Survivor. Ο ΣΚΑΪ θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24  με τον οποίο θα συνεργαστούμε, που θα πάρει αυτό το προϊόν από το Skai.gr», αποκάλυψε ξαφνιάζοντας άπαντες.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Που σημαίνει ότι ο τηλεθεατής του ΣΚΑΪ που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, του δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του ΣΚΑΪ».

Πηγή: peoplegreece.com