Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά σε εκείνους που δεν πίστευαν πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκαν με κορονοϊό

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά σε εκείνους που δεν πίστευαν πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκαν με κορονοϊό

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα social media, τα αρνητικά σχόλια και σε εκείνους που λένε πως ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα δεν διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

«Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί, περπατούσα και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε “να σου πω, εκείνο με τον κορονοϊό πες ότι ήταν ψέματα”.

Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν, όχι αυτοί που τα διαβάζουν. Εμάς μας έκαναν τεστ και βγήκαν αντισώματα. Δώσαμε πλάσμα για να βοηθήσουμε ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερή απόδειξη από αυτό ότι το περάσαμε. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν έχω σηκώσει ποτέ να πάρω τηλέφωνο για δημοσίευμα, ούτε απαντάω σε τέτοιου είδους ψέματα. Απλά αδιαφορώ. Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου πάρα πολύ. Την ακούω, την προσλαμβάνω και αν χρειαστεί προσαρμόζομαι σε αυτή. Άλλο όμως να μου επιβάλλεις την άποψη σου.

Με τα αρνητικά σχόλια έχω εμπειρία. Γνωρίζω πως έχω επιλέξει να εκτίθεμαι με τη δουλειά που κάνω. Από το Word Party υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Εμένα με θρέφουν τα αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη με τα αρνητικά σχόλια» εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.