Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor

Το μεσημέρι της Δευτέρας(15/5) ο Σάκης Ρουβάς αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος για τα 100 επεισόδια του Survivor!

Ο ρόλος του Σάκη θα είναι ένας ρόλος έκπληξη, που ουσιαστικά θα επιβραβεύσει τους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης για τα εκατό επεισόδια, ενώ η προβολή του επεισοδίου στην Ελλάδα θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή.

Ο παραγωγός Acun Ilicali κάλεσε στον Άγιο Δομίνικο όλη την οικογένεια Ρουβά, αλλά ύστερα από απόφαση του ζευγαριού, τα παιδιά θα παραμείνουν στην Ελλάδα και στο νησί θα παραβρεθεί ο Σάκης με την Κάτια μόνο.

Το ζευγάρι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Καραϊβική και θα ζήσει από κοντά το Survivor. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς θα διασκεδάσει Μαχητές και Διάσημους και θα τους «ανταμείψει» για την παραμονή τους αυτους τους σχεδόν 3 μήνες στο νησί.  Όσον αφορά το ζευγάρι θα κάνει το δικό τους bachelor party.

Η  Κάτια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ο τραγουδιστής τη φιλάει στο κεφάλι κι εκείνη χαμογελά. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο, λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/BUGypmIlXqq/