Ο Σάκης Ρουβάς στο «Ακρωτήρι»

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Ακρωτήρι»

Μετά την τεράστια επιτυχία στο «Estate» της Πειραιώς, ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα στο «Estate Seaside», κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το «Estate Seaside» στεγάζεται στο «Ακρωτήρι» (Βασ. Γεωργίου Β5, παραλία Αγίου Κοσμά).

Μαζί με τους Onirama, ο κορυφαίος σταρ δημιούργησε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που έφερε στο επίκεντρο την εμπειρία, ανατρέποντας τα δεδομένα στο σημείο όπου στεγαζόταν ένα από τα γνωστότερα club της νυχτερινής Αθήνας.

Το concept αλλάζει τοποθεσία και ο Σακης Ρουβας θα δίνει όλη του την ενέργεια στο stage του «Ακρωτήρι», το οποίο υποδέχεται το «Estate» που θα γίνει το καλοκαιρινό σημείο συνάντησης στην παραλιακή.

Από τις 6 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς δημιουργεί καταστάσεις… απογείωσης με όπλο την πιο ακαταμάχητη πρόταση διασκέδασης για όσους απολαμβάνουν στο έπακρο τις νύχτες live clubbing.

Εκτός από το δυναμικό μουσικό υπερθέαμα του Σάκη Ρουβά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Estate Seaside» θα λειτουργεί όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, με θεματικά events.