Ο Σάκης Ρουβάς οικοδεσπότης του The Hellenic Initiative

Ο Σάκης Ρουβάς οικοδεσπότης του The Hellenic Initiative

Σε εκδήλωση εθνικής υπερηφάνειας στις ΗΠΑ πρωταγωνίστησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς, καθώς ήταν ο οικοδεσπότης του σημαντικού θεσμού του επιχειρηματικού κόσμου της ελληνικής ομογένειας, της οργάνωσης Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI).

Το 5ο ετήσιο δείπνο της THI, του οργανισμού ιδρύθηκε το 2012 από τα ισχυρότερα μέλη της ομογένειας στις ΗΠΑ με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ο Σάκης ως «Master Of Ceremonies» παρουσίασε την εκδήλωση, σε έναν ρόλο που στο παρελθόν είχαν προσωπικότητες όπως ο George Stefanopoulos, ο Chris Diamantopoulos και η Arianna Huffington.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και άλλοι ηγέτες της ομογένειας, οι εκπρόσωποι των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας και της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και προσωπικότητες που έχουν βραβευτεί σε προηγούμενες εκδηλώσεις του οργανισμού.

Στο τέλος ο Σάκης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να φωτογραφηθούν με το διπλανό τους χαμογελώντας και με το hashtag #ProudtoBeGreek να στείλουν μέσα από τα social media το μήνυμα στον κόσμο ότι οι Έλληνες αξίζουν το χαμόγελο. Μάλιστα, την αρχή έκανε ο ίδιος βγάζοντας φωτογραφία με τον George Stamas και τον Andrew Liveris, τα δύο ηγετικά μέλη της οργάνωσης The Hellenic Initiative.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό μέρος μιας διεθνούς εμβέλειας εκδήλωσης, ενώ έχει αποδείξει έμπρακτα μέσα από τη δράση του ότι συμβάλει στην επιχειρηματική ανάπτυξη αλλά και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό σε κάθε ευκαιρία, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της Ελλάδας.

Στο ταξίδι τον συνόδευσε η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, με την οποία είχε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές στιγμές στην αμερικάνικη μεγαλούπολη.