Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ζευγάρι περίπου 13 χρόνια. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι, ενώ μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια και δύο αγόρια.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς. Μετά από πολλές προτάσεις γάμου – μπορεί και 14 αν θυμηθούμε ότι ο Έλληνας σταρ σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι κάθε χρόνο ρωτούσε την σύντροφό του αν θα τον παντρευτεί! Η απάντηση ήταν αρνητική, αν κρίνει κανείς από το ότι δεν ανέβηκαν μέχρι τώρα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ή μάλλον το πήγαιναν… παραπίσω!

Ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη του στον Τάσο Τρύφωνος είχε δηλώσει «Ο γάμος μου με την Κάτια είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή».

Η είδηση έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο η Real News αποκαλύπτει και τον μήνα που θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο Σάκης και η Κάτια θα παντρευτούν τον Ιούνιο μόλις ολοκληρωθούν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάκη με το The Voice, με το X-Factor (είναι γνωστό ότι θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του show στον ΣΚΑΪ) αλλά και με την ηχογράφηση των καινούριων του τραγουδιών, με τις λεπτομέρειες και τον τόπο του μυστηρίου να παραμένει «επτασφράγιστο μυστικό».

Εμείς μπορούμε να φανταστούμε τα τέσσερα παιδάκια τους ντυμένα παρανυφάκια! Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μπέμπης θα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την ημέρα των γονιών τους!