Ο Σάββας Πούμπουρας μιλάει για το λόγο που είπε “ναι” στο Nomads

Ο Σάββας Πούμπουρας μιλάει για το λόγο που είπε "ναι" στο Nomads

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη ο Σάββας Πούμπουρας και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στο Nomads, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις διαφορές του φετινού και του περσινού κύκλου.

Από το Nomads είχες πέρσι πρόταση να συμμετάσχεις;

Όχι, μάλλον μου το φύλαγαν για φέτος! (γέλια)

Τη στιγμή που θα κυκλοφορεί το τεύχος εσύ θα είσαι ήδη στη Μαδαγασκάρη. Πόσο διάστημα θα μείνεις εκεί;

Θα μείνουμε τρεις μήνες, εκατό μέρες.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» σε αυτή την τηλεοπτική πρόταση;

Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό πρότζεκτ. Έχει να κάνει με φύση, αγωνίσματα και εγώ καλούμαι να το κατευθύνω, να το παρουσιάσω. Αναλαμβάνω ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σόου κι αυτό για μένα ήταν πρόκληση. Έτσι, είπα στον ΑΝΤ1 το «ναι» με μεγάλη χαρά. Με το κανάλι έχουμε άψογες σχέσεις οι οποίες χτίστηκαν σε βάθος χρόνου – ήμουν στα backstage του Dancing With The Stars και είχαμε κάνει μαζί το Πλάκα Κάνεις. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε η πρόταση, πρώτα από όλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι και προσωπικό στοίχημα για εμένα, θέλω να πάει πολύ καλά.

Πώς θα είναι το φετινό Nomads;

Η καρδιά του Nomads θα χτυπά από τη Μαδαγασκάρη. Σε αντίθεση με τις Φιλιππίνες, όπου έγιναν τα γυρίσματα του προηγούμενου κύκλου, με τη Μαδαγασκάρη είμαστε στον ίδιο μεσημβρινό. Μπορεί να είναι 13 ώρες ταξίδι μέχρι εκεί, αλλά έχουμε την ίδια ώρα, οπότε είναι ιδανική συνθήκη ώστε η αποχώρηση κάθε εβδομάδας να προβάλλεται live. Aυτή είναι μία από τις βασικές αλλαγές στο νέο κύκλο.