Ο Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα που θέλησε να κάνει σεξ με 1.000 παρθένες

Ο Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα που θέλησε να κάνει σεξ με 1.000 παρθένες

Ο 64χρονος Γκρεγκόριαν Μπιβολάρου έθεσε το 2004 σε εφαρμογή το σχέδιό του και υποσχόταν… ανάταση του πνευματικού επιπέδου

Διαλογισμός, μυστικιστικές τελετές, σεξ, παρθένες, άδοξο τέλος… Μία ιστορία που περιλαμβάνει τα πάντα μέσα, με κακό τέλος για το βασικό πρωταγωνιστή της. Και λέμε «βασικό πρωταγωνιστή», διότι στην πραγματικότητα, οι συμμετοχές υπερβαίνουν τις… χίλιες και δεν υπολείπονται σε… αξία. Ως μία πρώτη αναφορά, πρόκειται για έναν 64χρονο Ρουμάνο γκουρού της γιόγκα, ο οποίος έθεσε έναν αρκετά φιλόδοξο στόχο, αλλά δεν πρόλαβε να τον πετύχει, καθώς τον σταμάτησαν οι… Γάλλοι αστυνομικοί στο Παρίσι.

Ο 64χρονος Ρουμάνος Γκρεγκόριαν Μπιβολάρου, γνωστός στην πατρίδα του ως γκουρού της γιόγκα, έθεσε από το 2004 σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο. Ποιο ήταν αυτό; Να κάνει σεξ με 1.000 παρθένες. Όταν λέμε «παρθένες», εννοούμε ως επί το πλείστον, κορίτσια στην εφηβεία, τουτέστιν ανήλικα.

Όντας διάσημος, η σχολή του αριθμούσε χιλιάδες μέλη. Οι ομιλίες του και η «διδαχή» του συγκέντρωνε μεγάλα πλήθη. Μεγάλο ποσοστό ήταν οι νέοι άνθρωποι, προφανώς αναζητώντας έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, από την πίεση που βιώνουν σε όλα τα επίπεδα λόγω του ανταγωνισμού στις σύγχρονες κοινωνίες. Για να πείσει τις νεαρές παρτενέρ του, υποσχόταν ότι μέσω αυτής της διαδικασίας, δηλαδή του… γκουρού σεξ, θα άλλαζαν πνευματικό επίπεδο και θα μεταφέρονταν σε μία άλλη διάσταση, πολύ ανώτερη από εκείνη του μέσου όρου των… γήινων.

Ο Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα

Όλα αυτά συνέβαιναν αρχικά στη Ρουμανία. Όμως ο στόχος των 1.000 παρθένων, δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση. Αναγκάστηκε λοιπόν, να αναζητήσει την… έμπνευση και εκτός συνόρων. Οργάνωσε περιοδείες και εφάρμοζε το πλάνο του. Όταν όμως, έφτασε η σειρά της Γαλλίας και του Παρισιού, τον έπιασε η «τσιμπίδα» του νόμου. Ο φιλόδοξος Ρουμάνος γκουρού της γιόγκα, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές το 2013 και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, ξεκινώντας την ποινή του το 2014.

Μία υπόθεση σπάνια, η οποία βγήκε στην επιφάνεια από τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία έκαναν αφιέρωμα σε ορισμένες από τις κοπέλες αυτές, οι οποίες πλέον  δεν είναι ανήλικες, ωστόσο παραμένουν αρκετά όμορφες.

Πηγη: protothema.gr