Ο πόλεμος μεταξύ Snapchat και Instagram…συνεχίζεται

Ο πόλεμος μεταξύ Snapchat και Instagram…συνεχίζεται

Οι μετοχές της Snap Inc κατέγραψαν μείωση πάνω από 1,3%, καθώς η Facebook Inc ανακοίνωσε ένα ακόμα χαρακτηριστικό παρόμοιο με αυτά του Snapchat, για το Instagram. Η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφιών πλέον διαθέτει οκτώ φίλτρα προσώπου, με τα οποία οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εφέ όπως ένα κοάλα ή κορώνες σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό προϊόν μπορεί να σταλεί μέσω μηνυμάτων ή να χρησιμοποιηθεί σε ένα story. Facebook και Instagram προσθέτουν όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά συνεχίζοντας έτσι τον «πόλεμο» που έχουν ξεκινήσει κατά του Snapchat. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Instagram Stories, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τους 166 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της Snap.

Από την πλευρά του, ο Εβαν Σπίγκελ, CEO της Snap, δήλωσε ότι δεν εκπλήσσεται από το γεγονός ότι «άλλοι έχουν αντιγράψει την πλατφόρμα», αλλά πιστεύει ότι η δημιουργικότητα της εταιρείας ξεχωρίζει. Σημειώνεται ότι οι μετοχές της Snap υποχωρούν 9% σε μηνιαία βάση, ενώ το S & P κερδίζει 1%.

Πηγή: Fortunegreece.com