Ο πυρετός και το τεστ για κορονοϊο του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Ο πυρετός και το τεστ για κορονοϊο του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής του πέρασε φέτος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος χρειάστηκε να κάνει τεστ για τον κορονοϊό, καθώς ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στην Λευκάδα, ξαφνικά ανέβασε πυρετό.

Το συγκεκριμένο σύμπτωμα τον ανησύχησε και αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα μέχρι να βγει η απάντηση του τεστ.

Τελικά όπως τον ενημέρωσαν το τεστ βγήκε αρνητικό και θα συνεχίσει κανονικά τις διακοπές με τα παιδιά και την σύζυγό του.

Την αποκάλυψη της περιπέτειας του Στέφανου Κωνσταντινίδη την έκανε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Τα πιο περίεργα γενέθλια της ζωής μου. Τρεις μέρες με πυρετό σε καραντίνα και αναμονή για τα αποτελέσματα του covid test (φρίκη) από το νέο νοσοκομείο Λευκάδας που δεν έχει ιατρικό προσωπικό, με τα νέα μηχανήματα να είναι ακόμα στις ζελατίνες. Πριν από λίγο μ’ ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε αρνητικό (πανηγυρισμός). Απόψε θα κοιμηθούμε όλη η οικογένεια αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί. Τα πρώτα μου γενέθλια χωρίς εσένα που από κει πάνω συνεχίζεις να με προστατεύεις.

Μ αυτή τη θέα από το μπαλκόνι στο Αθάνι, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια. Δε σήκωσα το τηλέφωνο σε κανέναν σήμερα, από αύριο θα το κάψουμε. @katerina_papako σ’ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για την έμπρακτη συμπαράσταση. @mariadim1 γυναικάρα μου, ΜΟΝΟ ΕΣΥ !», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.