Ο πρώτος “Τοίχος της Καλοσύνης” στα Χανιά είναι πραγματικότητα

Ο πρώτος “Τοίχος της Καλοσύνης” στα Χανιά είναι πραγματικότητα

Οι “τοίχοι της καλοσύνης” εξαπλώνονται πολύ γρήγορα και στην Κρήτη

Τον πρώτο τοίχο καλοσύνης στα Χανιά έκαναν πραγματικότητα οι δασκάλες, οι μαθητές και ο Σύλλογος γονέων – κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού–Νηπιαγωγείου Χανίων.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης, οι δασκάλες της Πρώτης τάξης κυρίες Γιώτα Βαρδάκη και Ευγενία Κετσετζή, πήραν τα πινέλα και τις μπογιές και ξεκίνησαν εργασία! Τις δυσκόλεψε ο τοίχος που ήταν σαγρέ, αλλά τις εμψύχωσαν οι φωνούλες θαυμασμού των μικρών μαθητών.

Έτσι, στον μπροστινό τοίχο του σχολείου υπάρχει πλέον ο πρώτος “Τοίχος της καλοσύνης και της προσφοράς” στα Χανιά!

Αφήνουμε στα κρεμαστάρια ρούχα σε καλή κατάσταση, παπούτσια, κουβέρτες, σεντόνια, παιχνίδια, είδη μακράς διάρκειας και φαγητό για τους συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Τα κρεμάμε περιποιημένα και σε νάιλον σακούλες, αν είναι δυνατόν.

Όλα τα φαγώσιμα είδη σε κλειστά δοχεία και στα ψηλότερα σημεία, για να μην τα πειράζουν τα ζωάκια της περιοχής, κατά προτίμηση να μπαίνουν απογευματινές ώρες (που η θερμοκρασία δεν είναι υψηλή).

Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων-Γονέων θα περνούν καθημερινά από το σημείο για να ελέγχουν την κατάσταση των προϊόντων και του τοίχου.

Ας βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε να διατηρηθεί ο τοίχος σε καλή κατάσταση, χωρίς σκουπίδια και ζημιές, να είναι λειτουργικός και προσβάσιμος, γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η χρηστικότητα προς τους συνανθρώπους μας, που μαστίζονται από το θεριό της οικονομικής κρίσης.