Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου αποκαλύπτει γιατί χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης

Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου αποκαλύπτει γιατί χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης

Όπως έγινε γνωστό, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης και ενώ ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα και ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή Happy Day και αποκαλύπτοντας κάποιους λόγους του ξαφνικού χωρισμού τους.

«Ναι είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα.

Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δε θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα exteme.

Επειδή λοιπόν εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω επειδή δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε.

Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», δήλωσε ο Γιάννης Μάρκου.