Ο Πρίγκιπας Harry θέλει το The Crown να σταματήσει πριν η πλοκή φτάσει στο σήμερα

Ο Πρίγκιπας Harry θέλει το The Crown να σταματήσει πριν η πλοκή φτάσει στο σήμερα

O Harry φέρεται να έχει κάνει τη δήλωση αυτή πριν η σειρά αρχίσει να εξιστορεί τη σχέση των γονιών του.

Με την προβολή του 4ου κύκλου, η σειρά The Crown έφτασε να εξιστορεί γεγονότα που αφορούν το πολύ πρόσφατο παρελθόν, όπως ο γάμος της Diana με τον Κάρολο αλλά και η γέννηση των παιδιών τους, William και Harry. Όμως ο Πρίγκιπας Harry φέρεται να είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει η σειρά να φτάσει στα σημερινά γεγονότα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του MailOnline, η Angela Levin, συγγραφέας του βιβλίου Harry: A Biography of a Prince, είχε αναφερθεί στη σειρά The Crown στις συζητήσεις που είχε με τον Πρίγκιπα Harry το 2017 για τις ανάγκες του βιβλίου. “Όταν τον πρωτοσυνάντησα στο Παλάτι του Kensington η πρώτη μου ερώτηση ήταν “παρακολουθείτε το The Crown;”… και συμπλήρωσα “εσείς και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια;”. Η απάντησή του ήταν “Ναι, παρακολουθούμε τα πάντα και θα επιμείνω να σταματήσει πριν φτάσει σε μένα”.”

Η πρόθεσή του αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Meghan Markle έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Netflix, όπου προβάλλεται και η σειρά The Crown. Μάλιστα, η Levin άσκησε δριμεία κριτική στην απόφαση του Harry να συνεργαστεί με το Netflix, χαρακτηρίζοντας την απόφασή του “αγενή” και “άπιστη”. “Γνωρίζει ότι το Netflix μπορεί να ρουφήξει το αίμα κάποιου προσφέροντάς του πολλά χρήματα… Πώς δέχτηκε γνωρίζοντας ότι η ίδια εταιρεία γελοιοποιεί τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του;”

Το σχόλιο της Levin βγήκε στη δημοσιότητα λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της δυσαρέσκειας εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σχέση του με τη Diana. H Emma Corrin που την υποδύεται στον 4ο κύκλο της σειράς δήλωσε σχετικά: “Όλοι όσοι συμμετέχουμε προσπαθούμε να υπενθυμίζουμε σε όλους ότι η σειρά είναι μυθοπλασία. Προφανώς και έχει τις ρίζες της σε αληθινά γεγονότα, ωστόσο το σενάριο του Peter Morgan είναι προϊόν φαντασίας. Την ίδια στιγμή, κατανοώ γιατί κάποιοι άνθρωποι δυσαρεστούνται από την ιστορία. Όλο αυτό με τη Diana είναι ακόμα φρέσκο”. Η ίδια η Corrin έχει πει επιπλέον ότι σε περίπτωση που συναντούσε σε κάποια εκδήλωση τα παιδιά του χαρακτήρα που υποδύεται, δηλαδή τους Πρίγκιπες William και Harry, απλώς θα…εξαφανιζόταν!

Πηγή: madamefigaro.gr