«Ο πιο αχάριστος άνθρωπος που γνώρισα είναι η Νανά Μούσχουρη»

«Ο πιο αχάριστος άνθρωπος που γνώρισα είναι η Νανά Μούσχουρη»

Αίσθηση προκαλούν τα λεγόμενα γνωστής τραγουδίστρια για την Νάνα Μούσχουρη, την οποία χαρακτηρίζει αχάριστη, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα τους.

«Για μένα ο πιο αχάριστος άνθρωπος που γνώρισα είναι η Νανά Μούσχουρη, γιατί ό,τι είναι τώρα, ό,τι έγινε, το οφείλει σε μένα. Με παρακολουθούσε, έπαιρνε τους δασκάλους μου και σιγά σιγά αναρριχήθηκε. Εγώ την ανακάλυψα σε μια παράσταση ανάμεσα στο κοινό και την ανέβασα στη σκηνή. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη ιστορία», λέει, στο Down Town η Ζωή Κουρούκλη.

Η τραγουδίστρια της jazz και πρώτη ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη συνεχίζει: «επειδή δεν ήξερε καμία ξένη γλώσσα και οι θεατές στο κέντρο που τραγουδούσε τότε, το Τζάκι, ήθελαν διεθνές ρεπερτόριο, ερχόταν σπίτι μου, που ήμασταν από τα πρώτα σπίτια με πικ-απ στην Αθήνα, της έγραφα τους γαλλικούς στίχους στα ελληνικά και της τους μάθαινα. Τη βοήθησα πάρα πολύ, ακόμη και στις γνωριμίες που είχα».

«Όταν κέρδισε στο φεστιβάλ τραγουδιού της Βαρκελώνης το ’60 τη ρώτησαν για μένα. Και εκείνη είπε “δεν τη θυμάμαι! Αν ήταν καλή τραγουδίστρια θα τη θυμόμουν”. Το θεώρησα τρομερή αχαριστία», αποκαλύπτει η ίδια και, ξεκαθαρίζοντας πως αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το συμβάν επειδή δεν μπορεί να κρατάει μέσα της πράγματα, καταλήγει πως δεν αναζήτησε την συνάδελφό της για να ζητήσει εξηγήσεις καθώς αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.